حساب بانکی من مسدود شده است، آیا امکان دسترسی به مبلغ موجود در حساب وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۸ #23015774

در روز تعطیل فردی از طریق یکی از همکاران به من جهت خرید ارز معرفی شد، فرد مذکور با شخص دیگری که خریدار ماشین خود معرفی نمود، نزد من آمدند و درخواست خرید ارز به مبلغ ۳۴ میلیون تومان نموده اند، با توجه به تعطیل بودن بانک ها ایشان برای پرداخت وجه درخواست دستگاه پوز نموده اند و بنده به علت نداشتن این دستگاه از یکی از دوستان که صاحب دکه روزنامه فروشی در محل بود درخواست استفاده از پوز ایشان نموده ام، بعد از چک کردن مدارک خریدار کارت ملی و کارت بانکی معامله انجام و ایشان مبلغ ۳۴ میلیون در پوز دوست من کشیدند، صبح روز بعد که برای دریافت پول خود به بانک مراجعه کرده ایم متوجه مسدود شدن مبلغ از طرف پلیس فتا شده ایم.
در حال حاضر بعد از گذشت چند هفته همچنان بدون اطلاع از چگونگی اتفاق و در نهایت چه اتفاقی برای پول من خواهد افتاد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طریق پلیس فتا و دادسرا پیگیری موضوع را انجام دهید و اظهارات خود را مکتوب نمایید

حضورا یا از طریق وکیل به مرجع مذکور مراجعه و رفع شبهه نمایید با توجه به ممنوعیت خرید و فروش ارز توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد مجوز بانک مرکزی در طرح ادعای خود بیشتر دقت کنید

مرجع صدور دستور قضایی به پلیس فتا جهت مسدودی حساب صاحب دکه را از طریق صاحب حساب کتبا استعلام نموده و حضوربه مرجع مذکور