خیانت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۶۶ #22950873

سلام من یک زن متاهلم در -----------تقریبا دوهفته با اقایی که متاهل بودن اشنا شدم الان خانوم اون اقا متوجه شدن منو تهدید میکنن توسط عکس هایی که بک اپ کردن و از گوشی در اوردن منم هم خطمو عوض کردم اگر اون خانوم بخاد از همسرش جدا بشه شکایت کنه اسمی از من بیاره داداگاه منو احضار میکنه اصلا منو میخان اونجا. اون خطم به اسم همسرم بوده و نمیخام همسر متوجه اشتباهم بشه ایا اگر استعلام کنن همسرم و پیدا میکنن اصلا این کار رابطه نامشروعه؟
اصلا تماس تلفنی یا پیامکم نداشتیم ممنون اگه راهنماییم کنین؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانند ادله کافی ارائه بدهند می توانند رابطه ی نامشروع را ثابت کنند و حکمش تا ۹۹ضربه شلاق است

باسلام درصورت ارسال پیام آن هم با محتویات جنسی شاید بتواند رابطه نامشروع را اثبات کند
درصورت ندادن پیام جنسی نگران نباشید به احتمال زیاد چیزی اثبات نمیشود مگر با ادله دیگر مثل شهادت

رابطه نامشروع تلقی می‌شود.

در صورتی ک بتونن بواسطه مستنداتی رابطه نامشروع رو ثابت کنند حسب مورد و بنابر تشخیص قاضی تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری خواهد داشت...صرف پیامک و تماس تلفنی مثبت رابطه نامشروع نیست هرچند بستگی ب محتوای پیام هم دارد

با اثبات موضوع موضوع خانم آقا می تواند به عنوان ارتباط نامشروع شکایت کند

صرف تماس تلفنی و پیام چنانچه محتوای جنسی نداشته باشد رابطه نامشروع نیست مگر آنکه از طریق عکسهای ارسالی یا متن پیامها بتوان عدم مشروعیت رابطه را اثبات کرد . مجازات رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق است همچنین طبق نظریه مشورتی صرف پیام رابطه نامشروع نیست..اما در صورت اقدام برای طلاق همسر ایشان دادگاه خانواده ،شما یا همسرتان را احضار نمی نمایند ...

باسلام میتواند برعلیه شما و همسر خودشان شکواییه مبنی بر رابطه نامشروع به دادسرا ارائه نماید و ممکن است رابطه نامشروع اثبات گرددکه بستگی به محتوای پیامهای ارسالی خواهد داشت.