دیگه لازم نیست تبعید برم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۵ #22907326

سلام . این ابلاغیه برا من اومد: ( بسمه تعالی، نظر به اتمام محکومیت محکوم علیه از حیث جنبه عمومی جرم و پرداخت کامل دیه و عدم جواب نیابت در خصوص اقامت اجباری پرونده از موجودی شعبه کسر گردید ) . در پرونده ضرب و جرح، یک سال حبس کامل کشیدم و دیه شاکی کامل دادم . دو سال اقامت اجباری مانده که قاضی گفت باید بری . اما این ابلاغیه دیروز اومد . وثیقه ملکی هنوز آزاد نشده و وقت نظارت دفتر برای چهار ماه بعده. اگر پرونده مختومه شده چرا سند ملکی آزاد نشده ؟ و آیا من باید تبعید برم ؟ وقتی شاکی خصوصی ندارم چرا سند ملکی آزاد و تبعید بخشیده نمیشه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات باید کامل اجرا گردد پس از اجرا سند ازاد می گردد

چون بخشی از حکم اجرا نشده وآزاد شدن سند منوط به اجرای کامل محکومیت هست.

با مرجعه به شعبه اجرای احکام روند پرونده را پیگیری فرمایید.

بادرودوسلام به اجرای احکام مراجعه و اقدام نمایید.

با سلام حکم صادره باید اجرا شود.

با سلام
شعبه اجرای احکام مجری نیابت پاسخ نامه شعبه معطی نیابت را ارسال نکرده و باید مشخص شود که آیا دوران تبعید خود را در شهر موصوف سپری نموده اید یا خیر ، لذا مفاد دادنامه بصورت کامل اجرا نشده و تاپیش از اجرای کامل رای امکان آزاد سازی وثیقه وجود ندارد.

جهت آزاد سازی ملک به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید‌.

سلام
عدم وصول جواب نیابت یعنی از دادگاه محلی که باید اقامت اجباری رو اونجا میگذروندید نامه می‌آورید چون نیاوردین پس یعنی تبعید گذرونده نشده
با این وصف سند شما آزاد نمیشه
پرونده هم بصورت سیستم از آمار کسر شده اما مختومه نیست