میتونم حکم رو اجرا کنم یا باید بازم منتظر بمونم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۲ #22904613

سلام
بعد از طرح دادخواست برای الزام به تنظیم سند ملک دادگاه ردیف اول مبایعه نامه رو محکوم به تنظیم سند کرد بعد همون ارگان دولتی دوباره به رای دادگاه اعتراض گذاشت رفت تجدید نظر ، بازم با رای دادگاه رای تجدید نظر خواه باطل شد ، حالا باید چیکار کنم میشه بگید کی میتونم حکم رو اجرا کنم یا باید بازم منتظر بمونم ، بعد این مرحله باید چیکار کرد

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرحله ی بعدی درخواست صدور اجراییه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است .

با سلام
رای دادگاه تجدید در این مورد قطعی هست بعد از عودت پرونده به دادگاه بدوی می توانید اقدام به صدور اجراییه کنید

سلام ده روز بعد از قطعیت که پرونده به شعبه بدوی عودت شد از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقاضای صدور اجرائیه نمائید