قرارداد شراکتمون دستشه؛ من بابت ودیعه دفتر و لوازم داخلش باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۰ #22894433

با سلام.من چند ماهه پیش با یه نفر شریک شدم.قراردادی هم بستیم که طرف مقابل هم مهر و امضا کرد.سرمایه و وسایل کار از من
کار و مجوزم از ایشون.قولنامه دفتر به اسم من بود بعد از دوماه این آقا شروع کرد به ناسازگاری و نیومدن.گفت من جای دیگه دفتر زدم دیگه نمیتونم بیام.منم چون از پس اجاره برنمیومدم تصمیم گرفتم دفترو به موجر پس بدم که منو سنگ قلاب کرد گفت معلوم نیست تا کی مستاجر پیدا بشه.بعدش شریک من پیشنهاد داد دفترو به اون واگذار کنم .یه چک سه ماهه بهم داد که مال خودشم نبود.اما پشت چکو امضا کرد.یه قراردادم نوشتیم و دفترو واگذار کردم.موعد چک که رسید ۱۵ روز ازم فرصت خواست اما بازم وصول نشد.امضای چکم مطابقت نداشت.الان نه تلفن جواب میده نه به دفترش منو راه میده.یه بارم بابت طلبم رفتم جلوی درشون رفته ازم بابت مزاحمت شکایت کرده درصورتیکه اصلا خونه نبوده و من با مادرش صحبت کردم.صدای ضبط شدشم موجوده.چند روز دیگه وقت رسیدگی به شکایت اونه بابت مزاحمت.ب نظرتون من چیکار کنم تو جلسه دادگاه چی بگم؟
قرارداد شراکتمون دستشه.من بابت ودیعه دفتر و لوازم داخلش باید چیکار کنم؟تحت چه عنوانی شکایت کنم؟
موجر و املاکی قولنامه قبلی که به اسم من بوده رو به من نمیدن میگن پارش کردیم قولنامه جدید نوشتیم به اسم شریکت.من الان فقط یه رسید از املاکی دارم با یه فیش واریزی به حساب موجر.عکس وسایل دفتر.بعضی از فیش هایی که بابت کرایه و خرید وسایل دفتر بوده.همینطور پیامهایی که شریکم به من میفرستاده.خواهش میکنم زودتر جواب منو بدین.تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید جهت مطالبه چک و استرداد ودیعه اقدام کنید

باسلام و درود شما می توانید جهت استرداد وسایل و مطالبه چک و ودیعه اقدام نمایید.

لوازم را می توانید به استناد فاکتور و شهود مسترد نمایید نسبت به چک نیز اقدام قانونی انجام دهید.از باب مزاحمت نیز مراتب مبنی بر مذاکره و تعیین تکلیف موضوع شکایت را طرح نمایید.
از املاکی هم از طریق اتحادیه شکایت نمایید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نمایید

باسلام
برای استرداد وسایل و مطالبه چک وودیعه اقدام کنید

باسلام
باتوجه به اینکه ایشون از شما شکایت کیفری به عنوان مزاحمت مطرح کردن و شما هم در این شرایط طبق فرموده خودتون هیچ اسناد و مدارکی از شراکت و همکاری بین خودتون ندارین موضوع نیازمند بررسی می باشد تا حقی از شما ضایع نشود.

با سلام، در مورد جرم مزاحمت چون حضور شما درب منزل،به قصد حل و فصل مسائل مالی باشریک سابق تون بوده است و گزارش ۱۱۰ ندارد بعید است سوء نیت مجرمانه برای این رفتار شما احراز شود ولی بهتر است این مطالب و مشکلات مالی و کپی اسنادی را که در اختیار دارید همراه با معرفی شهود، طی لایحه ای به شعبه رسیدگی کننده جرم مزاحمت تقدیم کنید. در مورد شراکت نیز چون آن را با دریافت چک حل و فصل نموده اید و اعلام کرده اید طی قراردادی دفتر را واگذار کرده اید باید برای وصول چک از طریق کیفری و حقوقی همزمان اقدام کنید. حتی در فرضی که امضای آن مطابقت ندارد. در مورد قولنامه و ودیعه دفتر و وسایل داخل آن مستحضر باشید دفاتر املاک موظفند نسخه ای از قرارداد را برابر تکالیف اتحادیه تا مدتی نگهداری کنند و با دستور قضایی قابل استعلام و ارائه در دادگاه است و برای وسایل نیز می توانید دادخواستی استرداد آنها را با ارائه دلایل از جمله شهود و فاکتور خرید تقدیم دادگاه نمایید.

سلام
به استناد صدا در شکایت مزاحمت ایشان، دفاع کنید،چک را برگشت و مطالبه وجه چک بدهید