چیکار کنم که شوهرم مهریه منو پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۶۰ #22760654

اینجانبه همسر دوم هستم همسرم به من یک منزل وکالت تفویضی داد بعدش قروخت بعد یکسال برای خودش حکم محجوریت گرفت تمامی وکالت و معامله هارو باطل کرد خودش آزاد میگرد اینجانبه رو مقروض و فراری کرده و مهریه اینجانبه رو پرداخت نمیکمد قیوم ایشان بخاطر مهریه من هیچ اموالی رو به نام ایشان نمیکنن فقط در دادگاه شعبات اقرار کردند که این منزل را که وکالنی به من داده بود متعلق به شوهرم هست من چیکار کنم که شوهرم مهریه منو پرداخت کند منزلی که فروخته بعد بطلان کرده رو خریدار پس بگیرد من را کلا مقروض کرده میخوام برم پیش اقای رئیسی چطوری برم ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معاملات ایشون در زمان محجوریت باطل است، برای مهریه طرح دعوی کنید از اموال ایشون باید پرداخت شود

برای مطالبه مهریه می توانید از سایر اموال همسر اقدام نمایید

شما میتوانیدازسایراموال همسرتان توقیف نمایید

می توانید در صورت اثبات اعسار ایشان ، به صورت اقساط مهریه را مطالبه نمایید . معاملات ایشان در زمان محجوریت باطل یا غیر نافذاست

چه محجور باشند و چه نباشند شما میتوانید مهریه را مطالبه و از اموال احتمالی وصول کنید، در خصوص فروش منزل اگر سند به نام خودش بوده بر فرضی که فروش مال غیر مطرح نباشد در صورت ابطال معامله طرف معامله یعنی همسر شما مسئولیت دارد و دلیلی بر بدهکاری و مسئولیت شما در برابر خریدار وجود ندارد

مهریه را از اموال محجور میتوان گرفت

سلام، مهریه خویش را می توانید از سایر اموال ایشان مطالبه نمایید، اگر اموالی ندارند با درخواست اعسار قیم ایشان قسط بندی خواهد شد