ممانعت از ملاقات فرزند مینماید؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #22740566

ممانعت از ملاقات و ارتباط با دخترم ۳/۵ساله، مخفی کردنش و تغییر محل زندگی طفل و اطلاع ندادن به دادگاه و پدر طفل به جایی ناشناس و بردن وسایل زوج از دسترس خارج کردن گوشی و خط طفل که زوج برای طفل گرفته و قطع ارتباط، و فرار کردن از قانون و سرپیچی از حکم دادگاه و دادنامه‌ در صورتی که نفقه بچه پرداخت شده و دو دستگاه از وسایل زوج ادامه نفقه در اختیار دارد زوجه مشکل اعصاب و روان دارد و بدون مجوز دکتر قرص های اعصاب مخرب و افسردگی مصرف میکند و در همین حین در حالی که طفل را با خود دارد رانندگی هم میکند

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده طبق این ماده هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد جلوگیری از دیدن فرزند استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی‌نفع و به ‌ دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می‌شود.