درخواست خسارت از متشاکی تهمت و افترا چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۸ #22723284

*باعرض سلام وعرض ادب واحترام من بنابه یسری دلایل استوری واتساپ ۲ بار حرفای خیلی زشتی صرفا برای خالی کردن خودم گذاشتم ولی اسم شخص خاصی را نبردم طرف ازم شکایت کرده که منظورت با من بوده قاضی گفت چون صراحتا اسم شخصی را نبردی و طرف که اومده پی ویم گفته بگو منظورت با من بوده تا ببخشمت بهش گفتی منظورم با شما نبوده وایشون اشتبا برداشت کرده تبرئه شدم الان خواستم بدونم این آقا خیلی به من ضربه روحی وارد کرده هم به من هم به اطرافیان ‌من الان من اگ وکیلی نگرفته باشم میتونم درخواست خسارت کنم!؟احاده حیثیت درواقع ومیشه پول وکیل نگرفته را ازش بگیرم؟ و آیا اگه حکم تبرئه شدنم اومد من میتونم شکایتش کنم و وکیلی بگیرم ۱ میلیون بهش بدم ولی به قاضی بگم که ۱۲میلیون بهش دادم که در واقع حقمو از اون نامرد بگیره آخه وقتی از من شکایت کرده بود
وکیلیم گرفته بود که تو حکم ننوشته که حق الزحمه وکیلش چقدر میشه و برای همین ‌من ‌گفتم آیا میشه از این فرصت به نفع خودم استفاده کنم یا نه!؟چون واقعا توانایی گرفتن وکیل را ندارم ممنون میشم

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به توضیحات امکان مطالبه هزینه دادرسی را دارید

با سلام دریافت مبلغ امکان پذیر نیست

با احترام فقط میتوانید هزینه دادرسی را بخواهید.

سلام درخواست هزینه دادرسی و چنانچه وکیل اختیار نمودید حق وکالت را مطالبه نمایید موفق باشید

با سلام و درود . فقط میتوانید هزینه های دادرسی که پرداخت کرده اید را مطالبه نمایید .

سلام خیر نمیتوانید مبلغ خاصی از ایشان بگیرید .

در صورت شکایت و محکومیت طرف مقابل اگر وکیل نگرفته آید صرفا میتوانید برای مطالبه هزینه دادرسی طرح دعوی کنید،هر شکایتی منجر ب تحقق افترا نیست و در افترا میبایست سونیت محقق شود تا قابل شکایت و اعاده حیثیت باشد