آیا می توانم ادعایی در خصوص گرفتن ماشین داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۰ #22515840

سلام، همسرم از من طلاق خلعی گرفته، من یک ماشین قبل از طلاق بنامش زدم و چک تضمینی را خودم از حسابم به فروشنده دادم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربتوانید شلهدی, دراینخصوص ارایه کنید باتوجه به اینکه رسیددارید بله بهتراست وکیل داشته باشید

با سلام و احترام
اگر مدارکی دال بر هبه از طرف شما به او داشته باشید امکان رجوع از هبه ممکن است
البته با ادله ای پذیرفته شده در قانون داشته باشید

در صورتی که ماشین را از نام خود به نام همسرتان منتقل کرده یا مبایعه نامه اولیه به نام شما بوده باشد میتوانید در قالب رجوع از هبه مبادرت به استرداد خودرو نمایید والا امکانپذیر نیست .