ارسال نامه اخطاریه جهت عودت مبالغ دریافتی به اینجانب درصورتی که بخشی از آن هزینه برداشت و کشیدن نقشه شده چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #22439036

سلام من با شرکتی قرارداد کارگزاری بستم برای انجام مراحل تفکیک یک پروژه اما بعد از استخدام مهندس و انجام برداشت و نقشه های ملک متوجه شدم که ملک اختلاف خیلی فاحشی با پایانکار دارد.
پس از اطلاع به مهندسین خواستند که اختلافات ندید گرفته شود و خواستار اصلاح نقشه ها و تایید در نظام مهندسی شدند و به‌علت بالابودن هزینه ها پیشنهادات اینجانب مورد قبول شرکت واقع نشد.
طی این مدت یکسری مبالغ از شرکت بابت هزینه ها به اینجانب پرداخت گردید و در قبال آن چک تضمین حسن انجام کار از بنده گرفتند و الان با اینکه چند ماه است که از اتمام زمان قرارداد می‌گذرد و کار هم تا مرحله کشیدن نقشه انجام شده نه حاظر به فسخ قرارداد هستند و نه برگشت چک های اینجانب.
و امروز یه نامه اخطاریه برای بنده فرستادند که مبالغ دریافتی رو عودت دهم در غیر اینصورت چک ها رو اجرا میزارن. یک مقدار از مبلغ دریافتی هزینه برداشت و کشیدن نقشه ها شده و من نمیدونم باید چگونه عمل کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید که من چه برخوردی باید داشته باشم.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی پاسخ به سوال شما مستلزم مطالعه قرارداد کارگزاری فی مابین و مشخص شدن نحوه استفاده از تضامین قراردادی است.