قاضی دوباره برای خسارت از تاریخ شکایت تاخیر تادیه زده؛ چه دلیلی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۳ #22349081

سلام پرونده ای داشتم که قرارداد بود پرونده به کارشناسی ارجاع شد و هیات کارشناسی خسارت را مشخص کرد.اما در رای، قاضی دوباره برای خسارت از تاریخ شکایت تاخیر تادیه زده؟خسارت مشخص شده تاخیر تادیه برای چیه ایا این رای قانونی است؟
و نظریه مشورتی حقوقی۲۰۶۵/۹۲/۷-۱۳۹۲/۱۰/۳۰
گفته که مبلغ مشمول شامل تاخیر تادیه نمیشه چرا که کارشناس خسارت را مشخص کرده.
لطفا راهنمایی کنید پرونده رفته اجرا چطور تاخیر تادیه حذف کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پرسشگر محترم
آنچه در رای آمده لازم الاجراست مگر قابل اعتراض باشد که مطابق آنچه در سوال آمده است نیست.

با توجه به صدور رای قطعی و ارسال آن به اجرا باید نسبت به اجرای رای اقدام شود و خسارت مزبور پرداخت شود

پرونده شما اجرا رفته با اجرای احکام صحبت کنیداگر اشکالی ببینند اقدام می کنند

سلام و درود
ارجاع پرونده به اجرا حاکی از قطعی شدن پرونده بوده لذا در حالت عادی چاره ای جز پرداخت ندارید.
راه حل دیگر که مسیری دشوار دارد اعاده دادرسی است که می بایست اثبات نمایید رای صادره برخلاف موازین قانون و شرع بوده
موفق و موید باشید

البته می توانید اعاده نیز نمایید

اگر رای فطعی شده و به اجرا رفته دیگر کاری نمی شود انجام داد

خسارت بر خسارت قابل مطالبه نیست. اگر حکم قطعی شده باشد می توانید تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ قانون ایین دادرسی کیفری و ادعای خلاف بین شرع بودن دادنامه مطرح کنید