تفاوت درخواست طلاق از طرف زوج و زوجه چی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #22216600

با سلام خدمت وکلای گرامی

کدوم راه برای مرد راحت تر و بهتر هست؟
من خودم زوج (مرد) هستم , چرا بعضی افراد میگن بذارید تقاضای طلاق از طرف زن باشه تا مرد؟مگه در حکم قاضی تاثیری داره؟
تکلیف مهریه چی میشه و اینکه در هر دو راه از حقوقم ( زوج ) تا ۱۱۰ سکه کسر میکنن؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج می تواند از دادگاه درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را مطرح بنماید ولی باید ترتیب پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه مشخص شود.

سلام
باشه تا مرد؟
بر طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و اوست که می تواند حتی بدون دلیل موجه، دادخواست طلاق به طرفیت همسر تقدیم دادگاه کند.
قاضی تاثیری داره؟هرگز
رایی که دادگاه پس از دادخواست طلاق از طرف مرد صادر می کند گواهی عدم امکان سازش نام دارد و زوج متقاضی طلاق ۳ ماه فرصت دارد تا برای اجرای رای دادگاه و ثبت آن به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کند در غیر این صورت رای صادره از درجه اعتبار ساقط می شود.
مهریه چی میشه ////
در حکم طلاق دادگاه پرداخت مهریه نیز ذکر می شود که ثبت طلاق موکل به پرداخت حقوق مالی زوجه از جمله مهریه است