بنگاه دار مبلغی را برای دیرکرد در تحویل خانه تعیین کرده، بعد از امضای طرفین بر روی آن قسمت بدون اطلاع خط کشیده، آیا این تخلف محسوب می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #21877692

سلام من یک ملک خریدم که بنگاه دار در مبایعه نامه مبلغی را برای دیرکرد در تحویل خانه تعیین کرده منتها بعد از امضای طرفین بر روی آن قسمت بدون اطلاع خط کشیده .آیا این تخلف محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درهمان زمان وبر تمام نسخه ها خط کشیده جرم نیست ولی اگر بعدا وبعضا خط کشیده باشد جرم است بایستی مدارکتان بررسی شود.

در صورتی که در همان زمان امضا و بر روی هر سه نسخه خط کشیده شده باشد قابل ایراد نیست ولی در صورتی که بعدا و بر روی بعضی نسخه های مبایعه نامه باشد به جهت جعل قابلپیگیری است.

این عمل بنگاه عملا جعل بوده وقابل تعقیب کیفری است.