آیا تنظیم استشهاد در دفترخانه وارسال آن به دادگاه همانند شهادت نزد قاضی و نزد مقامات رسمی است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۱۳ #21861406

باسلام وعرض ادب واحترام
۳سال پیش از دادگاه بعنوان شهود از بنده در یک پرونده اختلاف شراکت بین ۲نفر از دوستانم برایم نامه آمدالبته شاکی قبلاچکی به مبلغ پنجاه میلیون تومان از شریکش در دست داشت که به بنده مراجعه نمود واظهارداشت این چک را بابت خروج از شراکت گرفته ودیگر شریک دوستش نیست وقصد فروش چک را با مبلغ پایین تر دارد ونهایتا پشت چک را امضاء وچک را هم فروخته بود.ولی بعداز مدتی شاکی شده بود که هنوز شراکت را دارد. چون نتوانستم دردادگاه حاضر شوم لذا استشهادی دردفترخانه راطبق اظهارات شاکی (مبنی براینکه: اینجانب اعلام واظهار میدارم که آقای شاکی نزد اینجانب اظهارداشت این چک را بابت خروج از شراکت گرفته ودیگر شریک دوستش نیست) برای دادگاه فرستادم .حال پس از سه سال از قطعی شدن رای دادگاه، فردشاکی که شکایتش رد شده بود از من شکایتی مبنی برشهادت دروغ در دادگاه نزدمقامات رسمی نموده است

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت میبایست در دادگاه و تحت شرایطی بیان شود

شهادت در مراجع قضایی و نزد قضات معتبر هست و مشخص هست ک چنین شهادتی اعتبار شهادت قضایی را ندارد

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید شهادت بایستی نزد دادگاه ادا شود

شهادت باید در محضر دادگاه ادا شود ...

سلام.شهادت صرفا باید در دادگاه و در حضور مقام قضایی صورت گیرد....

با درود چنین امری شهادت محسوب نمی شود و شهادت باید در دادگاه ادا شود

سلام وقت بخیر
شهادت صرفا باید در دادگاه و در حضور مقام قضایی صورت گیرد.