نظر عزیزان الان در مورد اقدام دادگاه چیه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۷ #21821437

با سلام و احترام
زوجه با اقدام به دریافت مهریه از ثبت اسناد خودرو بنده رو تصاحب شد و پرونده در اسناد خاتمه پیدا کرد حال ارجاع داده میشود به دادگاه
حال دادگاه در مقابل ۴سکه باقیمانده و اجرتالمثل چه اقدامی خواهد کرد؟ میتواند حساب های منو مسدود کنند و غیره ؟
سپاس از زحمات

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله ولیکن دادخواست اعسار دهید

بله امکان مشدودی حساب وجود دارد ولیکن در صورتی که مالی موجود نباشد در صورت عدم توانایی در پرداخت یکجا می توانید اعسار دهید تا تقسیط گردد

سلام .دادگاه نسبت به باقی مانده مهریه و اجرت المثل ( در صورت تعلق )رای صادر می نماید و امکان مسدودی حسابهای شما وجود دارد.لذا، می توانید دادخواست اعسار تقدیم کنید .

بله می تواند اگر مالی از شما شناسایی نشد می توانید دادخواست اعسار دهید.

با درود. بلی میتواند توقیف و مسدود نماید ولی شماهم اگر توان پرداخت یکجا ندارید تقاضای اعسار تقسیط نمائید

سلام بله امکان مسدودی وجود دارد ..دادخواست اعسار مطرح نمایید

با درود بله امکان مسدودی حساب وجود دارد
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد