اگه شکایت کنن جرمش چیه و اینکه میتونن پیجو بازیابی کنن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۶ #21610761

سلام یه خانمی مدام به همسرم پیام میداد و باهاش در ارتیاط بود من شمارشو تو اینستاگرام پخش کردم و اون پیج و دیلیت اکانت زدم، اگه شکایت کنن جرمش چیه و اینکه میتونن پیجو بازیابی کنن؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به فرض سوال اگه شکایت کنه شما مرتکب جرمی نخواهید شد و اینکه چون اینستا گرام بوده نمیتونن پیجو بازیابی کنند .

خیر این شکایت به جایی نمی‌رسد

با سلام
معمولا شکایت از جرائمی که در پلت فرم های خارجی اتفاق می افتد از طریق سیستم قضایی ایران قابل استعلام نیستند و به جایی نخواهد رسید.

امکان بازیابی اطلاعات پیج اینستاگرامی با توجه ب حذف اکانت منتفیست لیکن اگر انتشار اطلاعات و هتک حیثیت و آبرو ب طرق دیگری اثبات شود محکوم خواهید شد

با درود اگر دیلیت اکانت شده باشد قابل پیگیری نیست

۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

در صورت دیلیت اکانت کردن امکان بازیابی وجود نخواهد داشت