آیا با حکم قاضی دادگاه میتوانم توقیف اموال بدهکار رو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۷ #21412310

سلام.در دادگاه حقوقی اینجانب که محکوم به بودم با حکم قطعی قاضی محکوم علیه به مبلغ ۵۶۰۰۰۰۰ تومن محکوم به پرداخت شدند.حال من دو تا سوال دارم که متشکر میشم به این دو سوال وکلا جواب بدهند:
۱-ایا مغازه شخص بدهکار را میتوانم با حکم قاضی توقیف کنم یا خیر؟
۲-ایا با حکم قاضی میتوانم توقیف وسایل داخل خانه شخص بدهکار رو بگیرم مثلا یخچال و تلویزیون و کولر گازی و مبل و تابلو فرش و بخاری و فرش و......

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مغازه قابل توقیف میباشد ولی مستثنیات دین قابل توقیف نیست

سلام
مغازه محکوم علیه از سوی شما جهت وصول طلب قابل توقیف است اما در مورد وسایل زندگی با توجه به قانون که مقرر می دارد:
« اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است » مواردی که گفتید بجز تابلو فرش قابل توقیف نیست

با سلام
مغازه قابل توقیف است .ولی وسایل ضروری زندگی جزء مستثنیات دین و غیر قابل توقیف است

امکان توقیف مغازه وجود دارد ولی اثاث البیت ضروری به عنوان مستثنیات دین قابل توقیف نمی باشد . البته سایر اثاث غیر ضرور مانند دکور و ... قابل توقیف است .