آیا به فرزندان دختر فوت شده قبل پدر ارث از نظر قانون میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۶۹۰ #21391778

با سلام و خسته نباشید ... ملک پدری داریم که ۴ پسر و ۲ دختر که یکی از دخترا قبل پدر فوت شده ....ایا به فرزندان دختر فوت شده قبل پدر ارث از نظر قانون میرسه یا خیر? ممنون میشم پاسخ دهید

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود خیر ارث نمی رسد

با سلام و احترام
خیر

سلام چنانچه قبل از پدر فوت شده ارث تعلق نمیگیره

سلام
فرزندی که قبل از پدر فوت کرده است ، از پدر ارث نمی برد و فرزندان وی نیز ارثی نخواهند برد

سلام اگر ایشان قبل از پدر فوت نموده اند ارث به ایشان و به تبع ان به فرزندانشان تعلق نمی گیرد.

با سلام
انچه در تقسیم ارث مبنا وقاعده است وراث حین الفوت متوفی منتفع از ماترک خواهند بود ولذا به وراث دختری که قبل از پدر فوت شده ارث نخواهد رسید مگر انکه وصیتی از ناحیه متوفی مبنی بر تسلیم یک سوم از ماترک به وراث دختر فوت شده وجود داشته باشد که مطابق وصیت عمل خواهد شد

اگر وارث قبل از مورث فوت کند به عنوان مثال فرزند قبل از والدین، زن قبل از شوهر و یا خواهر قبل از برادر بلاوارثش فوت کند و رابطه ارث بری نیز بین آن ها برقرار باشد، وی و فرزندانش وارث اموال به شمار نمیایند.

اگر پسری قبل از پدرش بمیرد حتی اگر صاحب همسر و فرزند باشد تنها وظیفه پدربزرگ در قبال نوه ها نفقه میباشد، بعد از فوت پدربزرگ اگر پدربزگ اولاد زنده داشته باشد ارثی به عروس و نوه های فرزند مرده اش نمیرسد و آن ها حق ندارند ادعای سهم الارث پدر خود را حتی بعد از فوت پدربزرگشان داشته باشند، ولی اگر تمامی اولاد پدربزرگ مرده باشند و یا اولاد دیگری نداشته باشد و وارث دیگری نداشته باشد، عروس ارثی نمیبرد چون با مرگ شوهرش نسبتی با متوفی "پدربزرگ" هنگام فوت پدربزرگ ندارد و رابطه وراثتی بین آن ها نیست اما نوه ها به دلیل نبود وارث درجه یک از پدربزرگشان ارث میبرند.

اگر عروس خانواده پدر شوهرش را از دست بدهد و بعد از آن شوهرش فوت کند در حالتی که شوهرش ارثش را از اموال پدرش گرفته باشد به زن سهم الارث زن از شوهر میرسد اما اگر شوهر زن در هنگام حیات ارثش را طلب نکرده باشد زن به وراثت از شوهرش از پدرشوهرش ارث میبرد.

اگر میت اولاد زنده نداشته باشد نوه های پسری او اگر چه دختر باشند سهم پسر میت را میبرند و نوه های دختری او اگر چه پسر باشند سهم دختر متوفی را میبرند.

طبق نظر اسلام و بنابر طبقات ارث تا وقتی طبقه بالاتر زنده باشند به طبقه زیرین ارث تعلق نمیگیرد