پیدا کردن مکان متهم از طریق تلفن همراه و پلیس فتا امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۷,۳۱۴ #21324

سلام خسته نباشین
یک نفر با ادعای اینکه در وزارت الاعات اشنا داره و بااقای لاریجانی اشنا هست از من برای گرفتن معافیت سربازی 13 میلیون تومان پول گرفته یک ماه هست دو عدد حکم جلب سیار و ورود به منزل طرف را از قاضی گرفته ام دو ماه هست کشیک میدم طرف نیست افسرده بودم افسرده تر شدم 9 ساله میخوام درس بخونم نمیشه الان که مشمول خرید سربازی شدم کمکم کنید در مانده ام با تلاش زیاد شماره همراهش رو پیدا کردم چه مرحلی باید طی شود که قاضی حکم دهد از طریق شماره موبایل طرف پیدایش کنند یا کاری کنم نیروی انتظامی یا اگاهی کمکم کنند؟
ممنون

مشاوره حقوقی قتل
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق پلیس فتا اقدام نمایید.

سلام از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

سرنخ این پیگیری را می تواند از طریق پلیس فتا، گرفته و دنبال نمایید.

بادستور قضایی امکان ردیابی توسط پلیس فتا وجود دارد

با سلام
بله توسط پلیس فتا اگر طرف دارای گوشی فعال باشد را میتوان مکانیابی نسبتا دقیق کرد.

امکان استعلام موقعیت متهم با شماره تلفن همراه وی بر اساس دستور قضایی میسر است و شما می توانید از مراجع ذیربط اعم از آگاهی ،فتا و مخابرات با دستور قضایی پیگیری نمایید.

باسلام متاسفانه در چنین مواردی بازپرس و دادیار دستور به ردیابی یا نقطه زنی و یا هر مورد دیگری صادر نمیکند مگر در مواردی خاص که این موضوع اتهامی جزء موارد خاص نمیباشد