میتونه ثابت کننده سو رفتار و اخلاق ایشون بشه و تنصیف اموال رو بلا اثر کنه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۰ #21284219

سلام بنده (زوج) یکبار اقدام به اقامه دعوی عدم سازش کردم و تا مرحله فرجام خواهی رفتم منتها آرا دادگاه در خصوص تنصیف کاملا خلاف متن شرط و مصلحتی و به ضرر من بود و قصد اجرا ندارم چند ماه بعد میتونم مجدد دادخواست بدم ؟و آیا با فیلم فحاشی و حکمی که علیه خانمم دارم مبنی بر محکومیت توهین و افترا میتونه ثابت کننده سو رفتار و اخلاق ایشون بشه و تنصیف اموال رو بلا اثر کنه؟(در دعوی قبلی این حکم رو نداشتم)

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه طلاق از جانب زوج باشد تنصیف تحت شرایطی انجام می شود

در صورت طلاق از طرف زوج تنصیف قابل اعمال است

بادرودوسلام چنانچه طلاق از جانب زوج باشد تنصیف قابل اعمال و اجرا می باشد.

باسلام
حکم صادره تا ۶ ماه اعتبار دارد.در خصوص سورفتار می بایست ناشزه بودن زوجه ثابت شود. در ضمن با توجه به دادنامه گواهی عدم سازش و عدم اجرای ان از سوی زوج ، زوجه میتواند به سوءنیت زوج مبنی بر تلاش وی برای اثبات سورفتار زوجه جهت عدم استحقاق تنصیف اموال استناد کند

سلام در صورتی که حکم توهین قطعی شده باشد و به نظر دادگاه سو رفتار زوج محسوب شود شرط تنصیف اموال را شامل نخواهد شد

با احترام.درصورتی که دادخواست طلاق ازسوی زوج باشد تنصیف اجرامی شود. مگر زوجه ناشزه بودنش ثابت شود.

درود
گواهی عدم امکان سازش سه ماه اعتبار دارد لیکن شرط تنصیف دارایی در این نوع طلاق اعمال خواهد شد مگر اینکه حکم قطعی بابت نشوز خانم دریافت نمایید .