ایشان علاوه بر مبلغ کارشناسی نفقه هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی رو هم درخواست دارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۱ #21225350

با سلام و خسته نباشی
من سال ۹۲ از همسرم جدا شدم و از یک دختر دارم که حضانت بر عهده خانمم می باشد طبق توافق من از سال ۹۲ مبلغ رو واریز کردم ایشان به دادگاه حل اختاف مراجعه کرده و اعلام کرد که من نفقه فرزند را پرداخت نکردم من با توجه به مدارک ثابت کردم که نفقه واریز شد ولی وکیل ایشان همون لحظه افزایش نفقه را عنوان کرد و کار به کارشناسی کشید و کارشناس مبلغ ۷۰۰ تومان اعلام کرد و من مجددا کارشناس دادم که ۶۰۰ شد و قاضی شورای حل اختلاف رای را صادر کرده و ۲۰ روز اعلام کرده برای تجدید نظر من میخواستم از اساتید محترم بپرسم چه راهی من را میتونید راهنمایی کنید. لازم بذکر هستم که ایشان علاوه بر مبلغ کارشناسی نفقه هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی رو هم درخواست داره لطف میکنید راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود محکوم علیه مکلف به پرداخت هزینه ها نیز می‌باشد

سلام
طبق قانون همسر شما میتواند افزایش نفقه را بخواهد و این درخواست مورد اجابت قرار میگیرد اصولا و محکومیت شما نسبت به مواردی که گفته اید قانونی است.... در خصوص تجدیدنظرخواهی نیز بنظر نمیرسد نقض یا اصلاحی در رای صورت بگیرد.

با سلام، مطابق قانون آیین دادرسی مدنی، هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی و به عبارتی کلیه خسارات دادرسی بر ذمه محکومه‌علیه بوده و ایشان محکوم به پرداخت می‌باشند لذا حکم صادره صحیح می‌باشد و شما صرفا می‌توانید نسبت به میزان مبلغ ماهیانه نفقه اعتراض نمائید ...

سلام
بله محکوم علیه می بایست کلیه خسارات دادرسی را پرداخت نماید