به ترک انفاق محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #21066442

سلام.زوجه در منزل مشترک زندگی میکرد طی یک بحثی ایشان را از منزل بیرون کردم و بعد ۲۰روز رفته شکایت ترک انفاق کرده حال سوالم این که
استشهادیه تهیه کردم مبنی بر این که در زمانی که خانم در منزلم زندگی میکرد تمام امکانات فراهم بود و ۵ روز بعد بیرون کردن با اظهار نامه ایشان را دعوت به برگشتن کردم و استشهادیه مبنی بر نیامدن زوجه دریافت کردم با همه این تفاسیر بنده به ترک انفاق محکوم میشم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت شهود می تواند یکی از دلایل باشد احتمال محکومیت وجود دارد

ادعای زوجه مبنی بر ترک انفاق تنها با ارائه دلیل و مدرک توسط زوج امکان رد داشته و اگر نتوانید دلیلی برای اثبات پرداخت نفقه ارائه کنید احتمال محکومیت وجود دارد . شهادت شهود میتواند یکی از دلایل باشد .

با سلام
اگر اثبات شود شما ایشان را از منزل بیرون کرده اید اصولا دادگاه رای بر ترک انفاق خواهد داد

با سلام
اگر زوج بدون دلیل محکمه پسند زندگی را ترک کرده باشد ناشزه محسوب میشود ونفقه تعلق نمی گیردولی اگر دلیل داشته باشد
نفقه تعلق می گیرد

سلام شما همسرتان را بیرون کردید بنابراین ترک انفاق محسوب میشه اما باتوجه به رویه دادسراها .در بار اول بین شما و همسرتان صلح خواهند داددرغیراینصورت دادیار قرار مناسب صادرخواهد کرد