دادگاه خانواده از من خواسته تا یک داور برای طلاق مشخص کنم، منظور چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۳ #20973976

ابلاغیه از طرف دادگاه برام اومده که ی داور با سن بالا ۳۰ سال برای جریان طلاقم از خوانمم انتخاب کنم درخواست طلاق از طرف زنم بوده.
منظورش چیه از داور تعیین کنم؟

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
منظور از تعیین داور ایجاد صلح و سازش بین طرفین میباشد

هدف از داوری مذاکره با زوجین و ایجاد صلح و سازش بین زوجین است که در هرصورت نتیجه داوری می‌بایست به دادگاه اعلام شود

دادگاه به منظور برقراری صلح و سازش میان زوجین در دعوای طلاق از هرکدام از زوجین میخواهد که یک داور را معرفی کنند

باسلام
دادگاه به منظور برقراری صلح و سازش میان زوجین در دعوای طلاق از هرکدام از زوجین میخواهد که یک داور را معرفی کنند و تفاوتی هم ندارد که درخواست طلاق از طرف زوج باشد یا زوجه.داوران باید دارای شرایط زیر باشند ۱-از خویشان متاهل زوجین باشند ۲-دارای حداقل ۳۰سال سن باشند ۳-به مسائل خانوادگی و شرعی و اجتماعی مربوط به طلاق آشنا باشند