چطور تقاضا ی تعدیل نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۹ #20769610

سلام و وقت بخیر . برادرم بابت چک برگشتی در زندان است. تقریبا رای هایش قطعی شده و اعسارش در اکثر پرونده ها پذیرفته شده. اما چون یکی از شاکی‌ها چک همه را خریده و در دادگاه‌های مختلف شکایت کرده ، الان نزدیک ۹ میلیون تومان قسط ماهیانه همین یک شاکی است و برای الباقی هم ۴-۵ م.برادرم خدمت سربازی هم نرفته و بعد از دریافت وام از ستاد دیه برای پرداخت پیش پرداخت اگر بیرون بیاید کاری ندارد و اگر هم کاری باشد پرداخت این مبلغ سن‌گین است‌ . به دو دادگاه درخواست تعدیل فرستاده که رد شده؟!حالا سوال من این است در این شرایط اقتصادی یک جوان ۲۵ ساله چطور باید از پس پرداخت این قسطها بربیاید؟ واقعا قانون در این زمینه حمایتی نمیکند؟ هر قاضی بنا به سلیقه خود یک تصمیمی می‌گیرد؟ هیچ مرجعی نیست که همه رای‌ها را ببریم آنجا یک تصمیم کلی برای همه پرونده ها بگیرن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی مصلحت دو طرف را در نظر خواهد گرفت!
تقاضای تعدیل نمایید.

سلام
می توانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید

دادخواست تعدیل بدهید و به استناد آرا صادره و دفاعی که انجام می دهید قاضی محترم را قانع کنید تا دادخواست تعدیل شما را بپذیرد.

با سلام
دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید

با سلام
دادخواست تعدیل اقساط تنظیم کنید

دادخواست تعدیل بدهید ...

بادرودوسلام دادخواست تعدیل اقساط تقدیم و تنظیم نمایید.