سه وراث میتونن سهم ارثشون رو به صورت وکالتی به شخصی دیگر واگذار کنن و اون شخص مالک ارث بقیه باشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۸ #20667503

با سلام
دایی من حدود ۶ ماه پیش فوت کردن و هیچ فرزندی هم نداره زنداییم از همون روز فوت همراه پسر خاله مادرم علارغم نارضایتی بقیه وراث دنبال کارای ارث و اینا بودن رسید به جایی که متوجه شدیم این دو تفر دارن به بقیه وراث کلک میزنن و عملا میخان کنارشون بزنن ۳ وراث جمع شدن و البته در حضور چن نفر شاهد گفتن در برگه دادخواست کلیه اموال مرحوم قید بشه یا که فعلا دست به ارث نمیزنن و نیازی هم ندارن زنداییم شروع به فحاشی و به قول عامیانه کولی بازی دراوردن کردن وراث بدون یک کلمه حرف اضافه اونجا رو ترک کردن...
حالا زنداییم همه جا ابروی مادر من و میبره و اعلام کرده که مادرم ایشون و کتک زده و میخاسته از خونه بیرون کنه همسایه ها جلوشو گرفتن و یا کتک زده و ۱۵ روز بیمارستان خابیدم مثال هایی شبیه این در کل فامیل و محل زندگی پخش کرده
میشه شکایت و ادعای حیثیت کرد ؟ اثبات به چه صورته؟ اینکه این مسئله نقل محفل تو محل شده و ایشون داره مظلوم نمایی و مادر من و اونطوری تهمت میزنه بهش شاهدانش حتما باید عینا از زنداییم شنیده باشن ؟ به چه صورت این مشکل و میشه حل کرد؟ راهی هست شاهدان اجبار برای حضور در دادگاه داشته باشن؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امکان را دارید که با شهادت شهود نسبت به افتراء ایشان اعاده حیثیت نمایید. ماترک متوفی براساس قانون انحصار وراثت بین وراث تقسیم خواهد شد و هرزمان احدی از وراث درخواست گواهی حصروراثت نماییددادگاه انجام خواهدداد.

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

درود میتوانید به جرم افترا و هت حرمت از ایشان شکایت نمایید

سلام شما میتوانید به جرم افترا و هت حرمت از ایشان شکایت نمایید!