اظهارنامه برایم آمده که اقدام به پرداخت خسارت نمایم، در صورتی که رضایت ایشان را قبلا اخذ نموده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #20618908

با سلام و خسته نباشید
چندی پیش پرونده کیفری مبنی بر تصرف و تخریب، برادرم برایم درست کرد، که قبل از اینکه به دادگاه برویم رضایت محضری از ایشان گرفتیم و پرونده بسته شد و مبلغی را نیز بابت خسارت های ایشان در دستگاه کارت خوانشان کارت کشیدم، ولی الان دوباره اظهار نامه داده که:
حسب به توافقات حاصله مقرر گردید، نسبت به تسویه حساب و تامین رضایت اینجانب اقدام نمایید که به دین خود امتناع می ورزید و به شما ابلاغ و اخطار قانونی میگردد که چنانچه پس از ۴۸ ساعت اقدام به پرداخت نکنید، هزینه های دادرسی و خسارت ها را باید بدهید.
لازم به ذکر است توافق نامه ای در کار نبوده ما با رضایت همدیگر خسارت ها را به ایشان پرداخت نمودیم و رضایتش را گرفتیم، به نظر شما من چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در پاسخ به اظهارنامه ایشان عنوان نمایید که خسارت را پرداخت نموده اید و رضایت ایشان را دریافت کرده اید و کپی از اسناد پیوست نماید .

با سلام و احترام
شما نیز با ارسال اظهار نامه ای با استناد به رضایت نامه ای که از ایشان دریافت کرده اید عنوان کنید که خسارت را پرداخت و رضایت ایشان را اخذ نموده اید