متن شکایت از همسایگان مزاحم به دلیل پارک خودرو در قسمتهای مشاع ساختمان

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱,۳۶۰ #20526

شکایت در خصوص واحدهایی که خودروی خودرو را در قسمتهای مشاع ساختمان پارک میکنند چگونه است؟
با تشکر از شما آقای رزاقی

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این متن شکایت برای شکایت از واحدهایی که در حیاط پارک میکنند مناسب است.
موضوع : شکایت درخصوص ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق توسط همسایگان
با سلام احتراماً به استحضار می‌رساند:
اینجانب (شاکی) از ساکنین واحدهای 3 و 5 این مجتمع به دلیل پارک خودرو در حیاط و قسمتهای مشاع و ایجاد مزاحمت توسط ایشان شکایت دارم.
این موضوع از طریق مدیر ساختمان و اینجانب نیز تذکر داده شده است، اما همسایگان مزاحم به هیچ وجه حاضر به انتقال خودرو خود از حیاط نمی باشند. به آنها تذکر نیز دادیم که از راه قانونی عمل می کنیم، بازهم به کار خود ادامه دادند. نظر به اینکه اقدامات آنان از با توجه به ماده 159 و 160 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصادیق بارز ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق می‌باشد، لذا از ساکنین واحدهای شماره 3 و 5 این مجتمع به دلیل مزاحمت و استفاده غیر مجاز و شخصی از مشاعات ساختمان (ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها) شکایت داشته و تقاضای رسیدگی و رفع مزاحمت و ممانعت از حق به نحو مطلوب ( از جمله نصب مانع در ورودی به حیاط) و همچنین مطالبه خسارات ناشی از این دادرسی طبق ماده 515 ق.آ د. م. را دارم.

موید باشید