میتونم جلب ضامن رو درخواست کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۷ #20330751

سلام همسرم بنده و فرزندمان رو مدت ۹ سال است که ترک نموده با این وجود فقط به ۴ ماه حبس تونستم محکومش کنم و همین طور که ۹ ساله ندیدمش و هیچ نفقه ای نداده برای این ۴ ماه ضامن داره حالا من میخواستم که بندازمش زندان و محکومیت ثانویه بابت نفقه ام بزنم رو پروندش ولی با وجود ضامن نمییاد خودش رو معرفی کنه زرنگی میکنه میدونه بیاد باید نفقه بده خب اینجوری یه مقداری به ضامن میدن و در حق دولت توقیف میشه و انگار ۴ ماه حبس اش رو خریده چون پولی در میان نیست که من از ضامن بگیرم زندان هست که با ضامن هم کاری ندارن حالا من چی کار کنم میتونم جلب ضامن رو درخواست کنم؟ خب پول به حساب دولت میرسه به من چه؟ چه مقدار از ضامن بابت ۴ ماه حبس توقیف میکنن اونقدری میشه که بیاره طرف رو معرفی کنه یا اندکه و با تبانی پرداخت میکنن؟؟؟و همسرم را معرفی نخواهند کرد به زندان

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلب ضامن ممکن نیست وجه الکفاله مصادره می شود.

باسلام
از طریق وجه الکفاله اقدام شود

سلام امکان جلب ضامن وجود ندارد اگر همسر شما خود را معرفی ننماید می توانید درخواست ضبط وجه الکفاله را طرح نمایید.

باسلام واحترام امکان جلب ضامن وجود ندارد مبلغ وجه الکفاله ضبط میگردد دادخواست حقوقی مطالبه نفقه بدهید

با سلام
امکان جلب ضامن نیست،
در صورت عدم معرفی،میتوانید درخواست ضبط وجه الکفاله را نمائید‌‌.

با درود چنان‌چه حاضر نشود، وجه الکفاله ضبط می‌شود

با سلام و عرض ادب وجه الکفاله در اینجا قابل ضبط است