مالیات ابطال تمبر توسط وکیل در مر حله بدوی و تجدید نظر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۳۱ #2032

با سلام در پرونده ای با خواسته 600000000 ریال معادل شصت میلیون تومان در مرحله بدوی هفتاد و هشت هزار تومان به مامور تمبرجهت ابطال تمبر وکالتنامهدادهایم الان حکم صادر توسط قاضی سی و پنج میلیون تومان است که به آن اعتراض داریم مبلغ ابطال تمبر در این مرحله چقدراست آیا باید وکالتنامه جدیدی با دادخواست تجدید نظر الصاق شود

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما برای این پرونده در مرحله بدوی باید ۲۸۲۰۰۰تومان تمبر باید الصاق می کردید که کم الصاق کرده اید ولی ازطرف دیگراگر دردعاوی مالی وکیل کمترازتعرفه حق الوکاله، تمبرالصاق نماید مدیردفتر دادگاه مکلف به تعیین میزان حق الوکاله وتعین میزان تمبر واخطار به وکیل جهت رفع نقص ظ ف مدت ۱۰ روز می باشد حال اگراین وظیفه قانونی رعایت نشده اشتباه دادگاه بوده ودرهرحال وکیل میتواند با تکمیل والصاق کل تمبر حق الوکاله ضمن تجدید نظر خواهی خواستار اصلاح رای گردد

باسلام. مبلغ تمبر مرحله تجدیدنظر برمبنای مبلغ محکومیت باید پرداخت گردد

سلام بله شما باید برای هر مرحله وکالت اون داشته باشین اگر در یک وکالت تمام مراحل هم نوشته بشه کافیه و برای یک پرونده یک تمبر مالیاتی باطل میکنن.

سلام. مبلغ تمبر مرحله تجدیدنظر برمبنای مبلغ محکومیت باید پرداخت گردد

برای شرکت در هر مرحله از دادرسی (بدوی و تجدید نظر )تمبر مالیاتی اخذ می شود

وکیل در هر مرحله رسیدگی باید وکالت در آن دعوا و مرحله را داشته باشد در غیراینصورت وکیل در آن دعوا نمی باشد

با سلام

وکیل در هر مرحله رسیدگی باید وکالت در آن دعوا و مرحله را داشته باشد در غیراینصورت وکیل در آن دعوا نمی باشد و هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظرخواهی 3% محکوم به می باشد

موفق باشید