صحنه سازی کرد و دیه گرفت میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۹ #20204459

سلام
ببخشید مشکل من سر چند قطعه زمینه
پدر بزرگ بنده از شرایط روحی خوبی برخوردار نبود
مشکل اعصاب داشت توهم میزد
بدبینی و... هزار مشکل دیگه
همه فامیل و کسایی هم ک میشناختنش میتونن شهادت بدن برای این موضوع
بعد عمومم بنظر میاد ک از این شرایط سواستفاده کرده و ازش برگه یا دست نوشته ی گرفته ک پدرمو از ارث محروم کنه
میخاستم بدونم راهی هست ما به حقمون برسیم
پدر بزرگمم حدود ده پانزده سال گذشته فوت شدن
عمومم ادمه اوکی نیست مثلا اومده بود اصفهان بابابزرگمو برداشت برد خوزستان صحنه سازی کرد ک یعنی اونجا تصادف کرده و دیه گرفت اینارو هم میتونم ثابت کنم و این حرفا رو پیش بکشیم برا برد تو این پرونده یا نه...
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقاضای صدور حکم حجر دهید‌.

با سلام هیچ کس نمی توان از ارث محروم کرد مگر اینکه شخص در زمان حیات اموال خود را به دیگری منتقل کند

موضوع محرومیت از ارث اساسا وجاهت قانونی و شرعی نداشته و پدرتان میتواند از ماترک مربوط به پدربزرگتان تقاضای ارث نماید .
در خصوص سایر ادعاها نیز باید درخواست محجوریت پدربزرگ را بنمائید .

سلام این سوال تکراری است ولی بااین حال از نظر قانونی اگر کسی به موجب وصیت، یک یا چند نفر از ورثه‌ی خود را از ارث محروم کند وصیت مزبور نافذ نیست.

سلام نیاز به بررسی بیشتری است، در خصوص اثبات حجر پدر بزرگ می بایست دادخواست دهبد

با درود سوال ابهام دارد
لیکن
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد یا سواستفاده از ضعف نفس می‌بایست ادعای خویش را اثبات کند.

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

باسلام
سوال تکراری است