تامین خواسته نسبت به محکومیت قابل اجراست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۱۴ #20095165

با سلام
ودرود
مبلغ ۴۰ میلیون تومان در دعوی حقوقی محکوم شدم به کسی واجراییه صادر شده است...
حال از ان طرف بنده ضامن همان شخص شدم که اقساطش نپرداخته و ۵۰ میلیون تومان از حسابم بانک برداشته بابت اقساط ....که نسبت به ان من تازه دادخواست دادم..
ایا میتوانم مبلغ محکومیت را به صندوق دادگاه بسپارم و تامین خواسته بدهم وتوقیف بشه تا رسیدگی انجام شود یا خیر؟؟
ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تامین خواسته بدهید ...

بادرودوسلام تامین خواسته امکان پذیر می باشد‌.

سلام از طریق درخواست تامین خواسته مبلغ را توقیف نمایید

با سلام
چون هر دو موضوع مالی است میتوانید اقدام به تهاتر نمایید و مبلغ ۴۰ م از بدهی شخص به شما کسر و شخص ۱۰ م بایستی اضافه تر برای شما پرداخت نماید

سلام .
چنانچه ضمانت شخصی را بعهده گرفته اید ، عدم پرداخت اقساط توسط ایشان باعث تعهد پرداخت برای شماست بنابراین شما باید اقساط را به شخص مقابل پرداخت کرده و متعاقبا نسبت به شخصی که او را ضمانت کرده اید ، اقامه دعوا کنید، البته جزئیاتی دارد که در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام بفرمائید

بله چنین امکانی هست اما باز هم بستگی به روند آن دادگاه دارد.

با سلام
بله این روند میشود