آیا میتوان از پیامهای واتس اپ گوشی همسر پرینت گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۶۶ #19901398

ایا میتوان از پیامهای گوشی همسر که بهش شک کردم با کسی در ارتباطه پرینت گرفت اگر میشود تا چند وقت میتوان پرینت گرفت

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر امکان‌ پرینت نیست چون سرور خارج از کشور است

خیر چون سرور های آن در خارج از کشور است امکان پرینت گرفتن از پیام ها برای شما وجود ندارد

سلام شما باید شکایت کیفری مطرح نمایبد کنید اما مخابرات پرینت پیامکهای واتساپ رو نمیدهد و صرف ارسال پیامک رابطه نامشروع تلقی نمیگردد و اصل تفسیر مضیق به نفع متهم است حتی به فرض شکایت رابطه نامشروع متن واتساپ قابل پیگیری نیست و همسرتان میتونه پیامک ها رو حذف کنه اثباتش بسیار مشگل است.
به نظر من متن پیانک های تلگرام قابل استعلام نیست و ظرف شش ماه متن پیامک حذف میشه رابطه نامشروع ظرف یکسال مهلت طرح شکایت کیفری را دارد وصرف ارسال پیامک رابطه نامشروع تلقی نمیگردد

سلام نظر به اینکه سرور پیام رسان خارج از کشور می باشد امکان نتیجه گرفتن سخت می باشد.

با سلام و احترام
مخاطب گرامی امکان پرینت و بازیابی پیام های پیام رسان های خارجی مثل واتساپ . تلگرام . اینستاگرام و.... به دلیل عدم وجود سرور های این پیام رسان ها در ایران و همچنین عدم همکاری این برنامه ها با ایران امکان پرینت و بازیابی نمیباشد اما اگر اسکرین شات و اسناد و مدارک دیگری در این رابطه داشته باشید میتوانید با ان ها به اثبات این موضوع بپردازید
موفق باشید

ابتدا باید شکایت کیفری صورت پذیرد و فقط از بستر مخابرات امکان پذیر است و شبکه های مجازی را نمی شود

اگر گوشی در اخیارتان باشد با مراحعه به پلیس فتا می توانید خارج نویسی کنید در غیر اینصوت خیر امکان پذیر نیست