از چه طریقی می توانم اجراییه مهریه را پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۵ #19835042

باسلام و احترام
بنده با مراجعه به دفترخانه درخواست صدور اجراییه مهریه ام را نموده ام.
سردفتر فرمودند با توجه به شرایط کرونا نیاز به مراجعه جضوری به ثبت اسناد نیست و این کار به صورت الکترونیک انجام می شود.
در همان روز پیامکی برایم ارسال شد که اجراییه به اداره پنجم اجرای اسناد تهران ارسال شده و شماره پرونده نیز اعلام شد.
اکنون ۱۴ روز از درخواست بنده گذشته و هیچ پیامک دیگری برایم ارسال نشده است.
پرونده ای با این شماره در درگاه خدمات الکترونیک قضایی و سایت --------------- نیز ثبت نشده است.
از چه طریقی می توانم این موضوع را پیگیری نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مهلت پرداخت به ایاشن ابلاغ شده است تا پرداخت کنند
با مراجعه حضوری و معرفی اموال در خصوص توقیف اقدام نمایید

باتوجه به سیستمی شدن درخواستها ، از طریق دفتر ازدواج مربوطه موضوع را پیگیری کنید و درخواست توقیف از طریق دفتر ازدواج به اداره ثبت ارسال میشود

سلام و درود، در نظر داشته باشید که زوج تا ده روز از ابلاغ اجراییه به وی فرصت دارد مهریه را بپردازد و یا اقدامی انجام دهد، بنابراین شما حتما در اسرع وقت ضمن مراجعه به اجرای ثبت مذکور، درخواست استعلام های مربوطه و توقیف اموال زوج را کنید؛ موفق باشید.

حتما حضوری مراجعه و درخواست توقیف اموال و حسابهای زوج رو تقدیم کنید