چطوری میتونیم گواهی فوت بگیریم و چقدر زمان میبره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۷ #19822891

سلام‌
پدر من ۶۰ سال پیش همسر و فرزندشو از دست داده و مجددا با مادرم ازدواج کرده
الان در حال حاضر گواهی فوت و شناسنامه همسر و بچه فوت شده وجود نداره پدر الان در قید حیات هستن

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره ثبت احوال مراجعه فرمایید

با مراجعه به اداره ثبت احوال می توانید با پرداخت ۱۰.هزارتومان گواهی فوت را اخذ نمایید

با مراجعه به اداره ثبت احوال می توانید گواهی فوت را اخذ نمایید

با مراجعه پدرتان به اداره ثبت احوال و با پرداخت هزینه متعلقه می تواند گواهی فوت بگیرد چنانچه در ثبت احوال ثبت نشده باشه با استشاهدیه و حکم از دلدکاه میشه مشگلتون حل بشه

با مراجعه ب ثبت احوال میتوانید نسبت ب اخذ گواهی فوت همسر سابق پدرتون و همچنین فرزند ایشون اقدام کنید

اگر سابقه مدارک مذکور در اداره ثبت احوال محل موجود نمی باشد، باید از طریق دادگاه و شهادت شهود ، واقعه فوت این اشخاص را ثابت کنید

با درود
از طریق ثبت احوال در جهت اخذ گواهی وفات متوفیان اقدام نمایید.
لکن، در جهت انحصار وراثت، ابتدا باید سامانه ثنا ثبت نام کرده و درخواست‌ انحصار وراثت(خطاب به شورای حل اختلاف محل وفات متوفی) از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم دارید.
در مورد زمان، به لحاظ شرایط حادث شده(کرونا)، و شلوغی تعداد پرونده ها، قابل حدس و گمان نمی باشد.