میخوام بپرسم اگه شکایت کنم حق با کیه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۸ #19467160

وقتی برق کل شهر رفت من از مغازه با یک چراغ قوه بیرون اومدم با چراغ این ور و آن ور چراغ انداختم از قضا نور لحضه ای تو چشم بنده خدایی افتاد اون شخص با داد و بیداد و فحش های رکیک اومد یقه من رو گرفت و هولم داد و همینجوری فحش میداد من که معزرت خواهی کردم ولی ول کن نبود همینجوری یقه ام رو گرفته بود

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام چنانچه ادله ومدارکی از توهین وتهمت و...دارید شکوائیه ازطریق دفترخدمات قضایی ثبت نمایید

در صورت داشتن ادله و مدارک کافی تحت عنوان افترا قابل پیگیری است

شما تقصیری ندارید، و مستند به شهادت شهود می توانید تحت عنوان افترا از ایشان شکایت نمایید

برای اثبات فحاشی و درگیری و مزاحمت شخص مورد نظر نیاز به ادله نظیر شهود دارید

باسلام خدمت شما عرض کنم اظهارات شما باید با واقعیت یکی باشد و برای اظهارات خود ادله داشته باشید

اگر ادله ای برای اثبات دارید تحت عنوان توهین و فحاشی طرح دعوا نمایید

شما می توانید تحت عنوان افترا اگر دلایل کافی دارید شکایت نمایید