معنی احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط چیست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳,۳۱۶ #19466822

متن ابلاغیه
"مهلت ۷ روز
علت: ادای توضیح(صدور قرار تامین خواسته نوط به پرداخت مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال بعنوان خسارت احتمالی)
دعوی اینجانب به طرفیت شرکت ... مبنی بر مطالبه وجه بابت ... و تامین خواسته و مطالبه خسارت دادرسی و تاخیر تادیه
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مدت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد."

لطفا بفرمایید معنی این ابلاغیه چیست؟ یعنی من به عنوان شاکی از شرکت ... باید برم مبلغ خواسته شده رو برای قرار تامین خواسته بپردازم؟ یا علت دیگه ای داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صدور قرار تامین خواسته منوط به پرداخت وجه اعلامی توسط شما استر

با سلام و درود . باید خسارت احتمالی تودیع گردد تا تامین خواسته اجرا شود.

با سلام،مبلغ مذکور را برای خسارت احتمالی میبایست به صندوق دادگستری تودیع نمایید تا قرار تامین خواسته له شما صادر گردد.

طبق قانون، چک ، سفته، برات ، دعاوی مستند به سند رسمی و دعوای علیه متوقف نیازی به تامین خسارت مالی ندارند و در دیگر دعاوی در صورت درخواست تامین خواسته خوانده نیز می تواند از دادگاه درخواست تامین خسارت احتمالی بخواهد و دادگاه در این صورت میزان آن را تعیین و به خواهان اعلام می کند که آن را به صندوق دادگستری بپردازد در غیر این صورت قرار تامین خواسته را لغو می کند.

بااحترام
مهلت ۷ روزه دارید تا
مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال بعنوان خسارت احتمالی)پرداخت نمایید

باسلام بله بایستی شخص متقاضی تامین خواسته مبلغ ۱۵ میلیون تومان جهت خسارت احتمالی به خوانده به حساب دادگاه واریز نماید تا تامین خواسته صورت پذیرد.

با سلام
می بایست مبلغ تعیین شده را پرداخت تا درخواست تامین خواسته انجام شود . در غیر صورت تامین خواسته رد خواهد شد و فقط نسبت به سایر خواسته ها رسیدگی انجام خواهد شد .