آیا می توانم به دلیل پنهان کاری بیماری و فریب در ازدواج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #19391326

سلام
من با خانومم ازدواج کردم بعد از حدود یک سال فهمیدم که دارای بیماری دوقطبی شدید هستند که قابل در مان نمی باشد و مشاور به ما گفت که باید جدا شوید الان خانومم مهریشو گذاشته اجرا و حکمش هم گرفته من نمی دونستم که می توانم با این نامه فسخ نکاح بگیرم وکیلم هم بهم نگفته بود آیا الان می توانم دوباره شکایت کنم (وکیل جدیدم یک بار از طریق دفترچه خاطراتش که مطالبی در اون بود که نشان دهنده بیماریش بود شکایت فریب در ازدواج کرد ولی دادگاه پرونده رو بست و گفت مدارک کافی نیست وکیل جدیدم میگه چون زمان خورده و یک سال از نامه روانشناس گذشته نمیشه اقدام کرد آیا درست است)

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله وکیل شما صحیح فرموده اند با گذشت این مدت امکان فسخ نخواهد بود شما به محض اطلاع میبایست اقدام به فسخ نکاح مینمودید

درخواست فسخ نکاح دارای فوریت بوده و به محض اطلاع باید اقدام میکردید . با توجه به گذشت زمان ، درخواست فسخ پذیرفتنی نیست .

سلام
وقت بخیر
درست است که بر اساس ماده ۱۱۲۲ قانون مدنی، جنون هر یک از زوجین، برای طرف مقابل از موجبات «حق فسخ» است.اما در مورد فسخ باید فورا بعد از آگاهی اقدام نمود. این مسئله را هم مدنظر داشته باشید که در صورتی بعد از ازدواج با شما، درگیر جنون شده باشند، امکان فسخ وحود ندارد و بر اساس ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی می تواند برای طلاق اقدام بفرمایید.