آیا واقعا می تونم شکایت جعل ازشون بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #19363686

با سلام .
یک اسشهادنامه دروغین در یکی از ادارات علیه بنده توسط افرادی تنظیم شده و تحویل داده اند. مطالب این استشهاد رو خط به خط بنده می تونم ثابت کنم دروغ هست. لازم به ذکر است که این استشسهاد نامه باعث ضرر و ضایع شدن حق بنده و همچنین حیثیا و ابرو من شده است.. یکی از دوستانی که دانشجو ارشد حقوق هستند اعلام کردن بنده می تونم از متهمین به جرم جعل سند غیر رسمی ( استشهاد نامه ) شکایت کنم.
کی حواستم بدونم آیا واقعا می تونم شکایت جعل ازشون بکنم؟
اگر میشه شکایت جعل کرد از متهمین، لطفا مواد قانونی را هم اعلام نمایید چون بنده در شهری زندگی می کنم که اگر در پرونده شاکی بدون وکیل موارد قانونی ذکر شود قاضی پرونده احتمال زیاد به راحتی پرونده رو بدون بررسی و تحقیق مختومه میکنه
ممنون میشم کلیه راهنمایی ها لازم را به بنده اعلام نمایید.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع شما ممکن است تحت عناوین افترا و نشر اکاذیب و...قابل بررسی باشد..اگر افرادی استشهادیه را تنظیم وامضا نموده اند بحث جعل مطرح نمی باشد..به هر حال توضیحات کامل تری از طرف شما جهت پاسخ لازم است.. مضافا در بحث شکایت شما نیاز به مکتوب نمودن مواد قانونی ندارید شما شکایت را مطرح و شرح ماوقع را بیان ومدارک خود را ارائه دهید بازپرس تحقیق یا دادگاه عناوین مجرمانه صحیح و مواد قانونی را تعیین می کنند..