دستور تخلیه ملک چقدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۲ #19284067

با سلام

درخصوص ملک که دارم و توسط افراد کلاهبردار در بنگاه املاک اجاره شده با جعل مدارک مستاجر خودشان قراداد بستن )و با جغل اسم اینجانب به مستاجر اجاره دادن و با توجه به اقدامات اگاهی دستگیر شدن و محکوم شدن
ونیز الان تقاضای تخلیه مستاجر را دارم که به اسم مدارک جعلی من در منزل نشسته و بلند نمیشود
لذا میخواستم بدانم امکان هست برای تخلیه فوری و یا چقدر زمان میبره؟

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در صورتی که رای دادگاه کیفری بر تخلیه بوده اجرای همان رای را از اجرای احکام درخواست نمایید و در غیر اینصورت دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را بدهید.

سلام میتوانید علیه ایشان دعوای تصرف عدوانی و اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایید و دستور تخلیه برای زمانی می باشد که اجاره نامه دارای اعتبارباشد

میتوانید دادخواست خلع ید بدهید تا ملک تخلیه شود .

بستگی به حکم صادره از سوی دادگاه کیفری دارد . بدون اطلاع از دادنامه مذکور پاسخگوئی دقیق میسر نیست .