برای پس گرفتن چیزی که به عنوان قرض بوده، یک شاهد زن کافیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۷۱ #19149578

سلام. می خوام درخواستمو کوتاه بگم.
کسی از دوستانم بدلیل نیاز داشتن به نرده بان, نرده بان خانه منو قرض گرفت و بعد از یک ماه به دنبال آن رفتم ولی او ادعا دارد که آن نرده بان مال او است. من هم بعد جر و بحث با او, به کلانتری مراجعه و از او شکایت کردم. آنها گفتن که باید شاهد داشته باشی. من هم همسایه ام را برای شهادت دادن آوردم. (یک زن) ولی آنها نپذیرفتن. حال چه کنم کمکم کنید؟ ممنون.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
متاسفانه زن نمیتواند شهادت دهد و در صورت لزوم و نظر قاضی میتوانند سوگند یاد کنند

در کلیه امور مالی نیازمند دو شاهد مرد هستیم یا دو شاهد زن با یک سوگند مدعی... یا اینکه میتونید درخواست سوگنداز منکر بکنید

شهادت حداقل دو مرد لازم است . می توانید درخواست نمایید ایشان سوگند یاد کند

درخواست سوگند از مشتکی عنه به اضافه شهادت زن میتواند مثبت ادعای شما باشد.

شهادت زن +قسامه میتواند مثبت ادعای شما باشد

سلام،
با شهادت یک زن و قسم خوردن، دعوا قابل اثبات است.

با سلام
در جرم خیانت در امانت، شاکی باید ثابت نماید نردبان مال اوست