منظور از تفهیم نظریه داوری چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۱۴۳ #18820624

سلام پیشاپیش با تبریک سال نو
زوجه درخواست عسر و حرج داده حالا نظریه داوری برام نوشت زوج زندگیش رو دوست داره و ادامه زندگی میسره و احتمالا داور زوجه هم مینویسه ن دیگه بابت طلاق یکطرفه زوجه خلاصه هر دو نظریه داوری به دادگاه ارســـــال شـــــد.
۱ـــ حالا از شعبه دادگاه ابلاغیه اومده تاریخ .... بریم
با این متن که ؛؛ طلاق به درخواست زوجه در وقت مقر فوق جـــهــت رســـیــدگی و بـــرای تـــفهــیـم نــظــریه داوری در این شــعــبـه حــاضر شوید .
۲ـــ منظور قاضی از این تشکیل جلسه چیع؟؟
یعنی میخواد حکم طلاق صادر کنه یا منظورش چیع مگه تفهیم نظریه داوری هم داریم؟؟؟
۳ـــ حالا باید فقط زوجین در دادگاه حاضر شوند یا باید داورها هم بیان دادگاه ؟؟
چرا پس از ارسال نظریه داوری این ابلاغیه اومده؟؟!!!

مشاوره حقوقی داوری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جلسه تشکیل میشودبرای صلح درصورت عدم تصالح گواهی رسیدگی میشودبرای صدوررای ودرصورت امکان گواهی عدم سازش

با توجه به رای داوری سعی در ایجاد صلح و سازش میشود اگر حصول نشد بر مبنای اینکه شرایط عسر و حرج برای قاضی احراز شده یا نه رای مقتضی صادر خواهد شد.

سلام
اصولا در موارد مشابه جلسه تشکیل و طرفین با توجه به نظریه داوری ارشاد به ادامه زندگی می‌شوند و در صورت حصول سازش، قاضی حسب مورد اقدام به صدور رای می نماید

سلام
جلسه رسیدگی تشکیل میشود و بر اساس نظریه داوری و مستندات رای صادر و سپس ابلاغ خواهد شد

سوال تکراری است و پاسخ مقتضی قبلا داده شده است

با سلام ،دادگاه در زمان مقرر تشکیل جلسه خواهد داد و بر اساس نظریه داوری و مستندات موجود در پرونده مراتب مورد بررسی و رای صادر خواهد نمود

سلام در خصوص اعلام نظرطه داوران و تعیین حقوقات شرعی و قانونی زوجه پس از نظریه داوری تشکیل جلسه خواهد شد چنانچه دلائل کافی در خصوص طلاق ارائه شده باشد پس از تعیین تکلیف در اینخصوص رای صادر خواهد شد