همسایه همکف میخواهد طبقه ما که بالای اونا هستیم را تخریب کند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۴۶ #18729826

با سلام ما به تازگی یک خانه خریدیم طبقه بالای همکف که مجوز ساخت نداشت و پروانه هم نداره فقط سند سه دانگ مشاع از شش دانگ طبقه همکف را داریم و اینجا را قولنامه خریدیم حالا همسایه همکف میخواهد شکایت کرده و تخریب کنه طبقه ما را.میتواند کاری کند؟!آخه سند خودشون هم سه دانگ مشاع هست با ما شریکه همکف را.اینجا را هم تقریبا ۱۴ سال میشود ساخته شده.لطفا راهنماییم بفرمایید.ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید اقدام به اخذ جواز نمایید

با سلام، باید از شهرداری مجوز بگیرید و گرنه بله

با سلام
نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایید.

از طریق شهرداری مجوزات لازمه را اخذ نمایید.

بایستی نسبت و مجوزهای لازم جهت ساخت و ساز اقدام نمایید در غیر این صورت شما نمی توانید بازی انجام دهید

بادرودوسلام باید نسبت به اخذ مجوز از شهرداری اقدام نمایید.

با درود با مجوز از شهرداری اقدام شود بدون مجوز احتمال تخریب وجود دارد