دیه چطور حساب میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۹ #18594256

سلام خسته نباشید
من سرکار تو مغازه کار می کردم و به علت نشط گاز انفجار انجام شد و پژشک قانونی ۱۰ درصد سوختگی از نوع درجه دو و بعدش معاینه مجدد داد خواستم بدونم که صورت ودست زیبایی حساب میشه یا نه ؟دیه اش چقدر میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا دیه قابل پرداخت را پزشکی قانونی بعد از اتمام طول درمان تعیین میکند ثانیا از طریق اجرای احکام جویا شوید

سلام دیه در سال جدید ۶۰۰میلیون تعیین شده است در درصد آن میشه ۶۰میلیون و دیه بر اساس سال اجرا محاسبه میشه دوست کرامی و توسط اجرای احکام مشخص میشه

جراحت توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام دیه مشخص می شود

سلام دیه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده که ده درصد آن ۶۰ میلیون تومان میباشد .لازم به ذکر است دیه براساس سال اجرا محاسبه میگردد

مقادیر دیه در قانون مشخص است و تفاوتی در خصوص زیبایی اعضا وجود ندارد و دیه بعد از اتمام طول درمان در گواهی بزشکی قانونی با تعیین جراحات وارده در حکم دادگاه مشخص و به نرخ روز در اجرای احکام کیفری محاسبه میگردد

با توجه به تعیین جراحات وارده توسط پزشکی قانونی، مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

سلام شما می بایست ابتدا دیه را از دادگاه مطالبه نمایید و دادگاه شما را به کارشناسان پزشکی قانونی ارجاع خواهد داد و تعیین میزان صدمات و میزان درصد دیه بر عهده پزشکی قانونی می باشد و بعد از صدور حکم قطعی، اجرای احکام درصدهای آن را به نرخ روز محاسبه خواهد نمود