میتونم شکایت کنم و ضررمو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۸ #18565363

من یک مغازه اجاره کردم مدت قراردادم تموم شده برج ۱۲ پارسال صاحب ملک من قرار داد و با من لفظی تمدید کرد و مبلغ ۳۰ میلیون از من گرفته ولی قرارداد نوشتنی با من امضا نکرد که قرار بود قبل عید بیاد و بنویسه ولی به بهونه های مختلف منو سر کار گذاشته و تا الانم حاظر به نوشتن نیست و خیلی به من ضرر زده بخاطر ننوشتن قرار داد و کاسبی و شغله منو خیلی تحت شعاع قرار داده و از طرفی به من میگه اخر بزج ۲ بلند شو و ما تو قرارداد ذکر کردیم که بابت هر روز تاخیر در پرداخت پول ودیعه من مبلغ ۷۰۰ هزار تومن بابت ضررو زیان به من پرداخت کنه و بر عکس من اگر تاخیر در تخلیه داشته باشم حالا میخام ببینم من میتونم شکایت کنم ازش و اینکه قراردادی با من تنظیم کرده نه تاحالا پوله منو داده میتونم ضرر و زیانمو ازش بگیرم طبق چیزی که تو قرار داد هست ؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست تمدید شفاهی قرارداد اثبات شود

پرینت حساب برای اثبات واریز کافی است و می‌توانید تخلیه را منوط به تادیه مبلغ ودیعه نمایید.منتها اگر تخلیه کنید و کلید را به شورا بسپارید از تاریخ تحویل مستحق روزانه ۷۰۰ تومان میشوید که مستلزم درخواست است

سلام
با توجه به شفاهی بودن تمدید قرارداد امکان تخلیه وجود دارد ،
ضمنا درخصوص مبلغ ودیعه پرداخت شده با ارایه مدرک واریزی و مبلغ ودیعه قرار داد با استناد به قرارداد فی مابین قابل مطالبه میباشد

باسلام..باتوجه به اینکه قراردادی از بابت پرداخت وجه سی میلیون تومان واینکه بابت ودیعه بوده نداریداثبات این قضیه سخت وباشماست امادرخصوص وجهی که درابتدا دادید اگرقراردادخاتمه یافته باشد و باتخلیه شما مستردنکند میتونیدتقاضای ضرر وزیان کنید.

برای اثبات توافقات جدید باید به شهودی که دارید استناد کنید اگر نتوانید انعقاد قرارداد جدید را اثبات کنید طبق قرارداد اولی باید عمل کنید.

با درود خیر متاسفانه اگر مدت تمام شود باید تخلیه انجام شود
‌ لکن مفاد قرارداد شما حایز اهمیت است