از لحاظ حقوقی و قانون ارث به اون دوتا دختری که قبل از پدر فوت شدن چیزی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۰۵ #18509870

با سلام پدر بزرگ بنده یه چند ماه هست که از بین رفته یک قطعه زمین داشته که قبلا در موقعی که همه فرزنداش در قید حیات بودن در یک وصیت نامه به دخترانش تعلق داده قبل از مرگ پدر دوتا از دختر هاش فوت میکنند (اما نوه ها هستند )

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر تعلق نخواهد گرفت

درود
ورثه در زمان فوت مورث باید زنده باشن تا ارث به انها تعلق گیرد

سلام.خیر ارثی به ایشان تعلق نخواهد گرفت...

سلام
به دختران فوت شده ارثی تعلق نمی‌گیرد

بااحترام. به دختران ارث تعلق نمیگیرد.

سلام ملاک در تعلق مال مورد وصیت حیات وارث در هنگام فوت مورث است نه زمان انشا وصیت نامه لذا به دختران ارثی تعلق نمیگیرد.

خیر ارثی به ایشان تعلق نخواهد گرفت