موکل ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳,۵۵۹ #18367585

سلام وقت بخیر عزیزان..

و وکیل میتواند زمینی که موکل به وکیل وکالت داده بفروشد؟
تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یعنی نمی توان وکیل را عزل کرد و بله می تواند

با سلام
متن وکالتنامه را دقیق بخوانید . اگر کلمه فروش یا انتقال را ملاحظه کردید وکیل حق فروش ملک را دارد و با توجه به اینکه وکالت غیرقابل عزل است نمی تواند وکیل را عزل کند اما موکل در صورتیکه وکیل رعابت غبطه و مصلحت موکل را نکند یا حساب دوران وکالت خویش را به موکل ندهد ، می تواند از این طریق و در این خصوص به دادگاه شکایت کند .

موکل حق عزل وکیل را نخواهد داشت.

با سلام
منظور از این جمله این است که موکل نمیتواند وکیل را عزل ( بر کنار ) نماید .
اگر برای وکیل اختیار فروش در متن وکالت نامه قید شده باشد بله حق فروش خواهد داشت

با سلام..
مفهوم آن به زبان ساده اینست که موکل حق عزل (برکناری) وکیل مرقوم را نخواهد داشت.. مگر اینکه وکالتنامه با فوت و یا حجر یکی از طرفین باطل گردد..
دیگر اینکه اگر با این وکالتنامه اختیار فروش ملک اعطاء گردیده، وکیل می تواند آن را بفروشد..
موفق باشید..

با سلام یعنی موکل نمیتواند وکیل را عزل کند. باید متن وکالتنامه خوانده شود که حق فروش به وکیل داده شده یا خیر

با عرض سلام
۱.این نوشته به این معناست که اصولا موکل حق عزل وکیل را نخواهد داشت.و تنها با فوت یا حجر وکیل وکالت باطل میشود . ۲.اگر در این وکالتنامه موکل وکالت در خصوص فروش آن ملک را به وکیل داده باشد ، وکیل می تواند برای فروش ملک اقدام کند .