اگر چندین سال گذشته باشه عکس یا صدایی از دختر داشته باشه رابطه نامشروع غیر زنا اثبات میگردد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۴۱ #18306145

سلام
دختری که در گذشته به دلیل خامی و اشتباه چند سال با مردی دوست بوده و مورد تهدید هم قرار گرفته بوده و حالا ازدواج کرده و در دوران عقد هیچ گونه خطایی نداشته و پایبند به شوهر بوده و حالا اون آقا به قصد خراب کردن زندگی دختر به شوهرش گفته باشه، شوهر دختر میتونه به همین دلیل طلاق بگیره؟ دختر هم هنوز باکره باشد و پزشک قانونی نامه سلامت داده باشد.
اصلا اگر چندین سال گذشته باشه و اون شخص که ارتباط دوستی داشتن، عکس یا صدایی از دختر داشته باشه رابطه نامشروع غیر زنا اثبات میگردد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گلم اگر ایشان تهدید کردند شما از ایشان بابت تهدید وشکایت کنید واگه بخواهند برچسب رابطه نامشروع غیر زنا به شما بزنند قابل پذیرش نیست

بادرودوسلام چنان چه تهدیدی محقق شده قابل تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با احترام اگر تهدیدی صورت گرفته میتوانید شکایت کنید

سلام اگر ایشان تهدیدی در مورد انتشار تصاویر و ویس انجام داده باشد خود مستقلا قابل پیگیری است ,و جرم تهدید صورت گرفته.
و حکم ان به هیچ عنوان مادون زنا نیست چون عملا در ان موقع شما متاهل نبودید

باسلام اگراون شخص بخواد اینکارو بکنه خودش مرتکب جرم شده،ضمن اینکه رابطه نامشروع با ویس وتصویر قابل اثبات نیست میتواندبعنوان اماره قضایی باشد

سلام اگر ایشان تهدیدی در مورد انتشار تصاویر و ویس انجام داده باشد خود مستقلا قابل پیگیری است ولیکن اثبات این قضیه رابطه نامشروع ارتباطی با طلاق ندارد و همسر شما با پرداخت یا تعیین تکلیف حقوق مالی میتواند نسبت به طلاق اقدام کند

با سلام،صرف عکس و صدا دلیل بر ارتباط نامشروع نیست ضمن اینکه انتشار آن نیز جرم و قابل مجازات است.اما زوج می تواند هر زمان با پرداخت حقوق مالی زن او را طلاق دهد.