طبق تعهدات عمل نکرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #18219646

باسلام و خسته نباشید
بنده نصاب درب و پنجره های دو جداره هستم و ساکن تهران بودم و در سال گذشته به مدت ۵ الی ۶ ماه با شرکتی در شهر قم بصورت متری کار میکردم و از تهران برای نصب درب و پنجره به قم میامدم و از برج ۱۲ سال گذشته دیگر برای شرکت نصب انجام ندادم و بعد از گذشت ۴ ماه مدیر عامل شرکت با بنده تماس گرفتند در رابطه با این که برای شرکت ساخت درب و پنجره نیروی ماهر نیاز دارند و با بنده صحبت کردن و گفتند اگر اشکال نداره تشریف بیارید قم با هم یک جلسه بگذاریم و بنده هم قبول کردم و در جلسه که گذاشته شد قرار بر این شد که حقوق بنده بین ۵ الی ۶ میلیون باشد و بیمه تامین اجتماعی بشوم و چون منزل بنده در تهران بود و مشکل رفت و امد داشتم قرار شد مبلغ ۵۰ میلیون بابت ودیعه مسکن برای بنده فراهم بکنند تا بتوانم اثاث منزل و خانواده ام را همراه خودم بیاورم و قرار شد که بابنده قراردادی ۳ ساله بسته بشه تا از بابت کار خیالمان راحت باشد و بنده هم با این شرایط قبول کرده و خانه و زندگیم را به شهر قم اوردم و از ان قضیه ۳ ماه میگذره و الان زیر تمام حرفهاشون زدن و من اواره شدم در صورتی که داشتم تهران در شرکت پخش کار میکردم و الان که میگم چرا بنده رو اوردید از تهران به قم میگن میخواستی نیایی شما راهنمایی بفرمایید که من حقیر باید چیکار بکنم هرکس میتونه کمکم بکنه زن و بچه ام هر روز دارند گریه و زاری میکنن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
اگر قرارداد کتبی در این خصوص با ایشان دارید . می‌توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی به طرفیت کارفرما مطرح کنید.

با سلام
اگر وعده هایی که به شما داده طی قراردادی مکتوب شده است، می‌توان به استناد آن الزام کارفرما به تعهد را از دادگاه خواست وگرنه تعهد و وظیفه‌ای در قبال شما ندارد...