تعهد محضری مبنی بر عدم تکرار خیانت رسمیت دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۰ #18165920

با سلام، زوجه هستم، ۲۰ سالمه و ۱۳ سالگی ازدواج کردم.
توی این ۷ سال شوهرم بارها بهم خیانت کرده و حتی زن صیغه ای گرفته و هربار به اجبار خانواده راضی ب برگشت و ادامه زندگی شدم
جدیدا دوباره متوجه خیانتش شدم اما خانوادم طلاق رو بد میدونن و میخوان من رو به اجبار و زور برگردونن
ایا اگر تعهد محضری از شوهرم بگیرم که :( درصورت تکرار خیانت حتی تلفنی زوج باید در دادگاه حاضر و زوجه را طلاق بدهد ) همچین چیزی در دادگاه رسمیت دارد؟ و میتونم باهاش طلاق بگیرم؟
و ایا راه قانونی وجود داره که خانوادمو راضی به طلاق کنم یا اینکه نتونن من رو در این مورد اذیت کنن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنین تعهدی در قانون وجود ندارد

تعهد ضمانت اجرایی ندارد توصیه می شود وکالت در طلاق با حق توکیل به غیر با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی گرفته شود

با سلام
وکالت برای طلاق بگیرید تا در صورت نیاز اقدام نمایید

اخذ تعهد بی فایده است وکالت بلاعزل در طلاق بگیرید .

سلام و درود
تعهد مذکور هیچ ضمانت اجرایی برای شما نخواهد داشت. پیشنهاد می شود در دفترخانه وکالت بلاعزل در طلاق (حق طلاق) از زوج دریافت کنید تا در صورت اتفاق مجدد بتوانید برای طلاق اقدام نمایید.
طلاق، حقی فردی می باشد و قانون در مورد خانواده شما نمی تواند تصمیمی بگیرد.

چنین تعهدی ضمانت اجرایی ندارد

باسلام
چنین تعهدی در قانون وجود ندارد میتوانید وکالت در طلاق از همسر خود درخواست کنید .