از لحاظ حقوقی و شرایط کاری و پروژه تفاوت بین شرکتهای پیمانکاری با سهامی خاص و مسئولیت محدود چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۳۸ #18123311

با سلام
میخواستم بدونم
تفاوت بین شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود با شرکت پیمانکاری سهامی خاص

۱.از لحاظ حقوقی و کیفری تفاوتی دارند؟
۲.از لحاظ گرفتن پروژه (شرکت در مناقصات)چگونه میباشند؟

ممنون از مشاوران و وکلای عزیز.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . تفاوت های این دو نوع شرکت زیاد است و لذا در بحث مشاوره کوتاه نمی گنجد ولیکن در خصوص پیمانکاری برای شما تفاوتی در این دو نوع شرکت در گرفتن پروژه و عقد قرارداد پیمانکاری نخواهد بود .
در خصوص تفاوت های حقوقی مهنترین تفاوت :
شرکت سهامی خاص شرکت تجاری است و لیکن شرکت با مسئولیت محدود ممکن است به صورت غیر تجاری تاسیس گردد.
در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتری دارید پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید .

عده شرکاء در شرکت های با مسئولیت محدود نباید کمتر از دو شخص باشد ولی در سهامی خاص حداقل 3 نفر خواهد بود درشرکت با مسئولیت محدود ورقه ای به نام سهم الشرکه صادر نمی گردد و هم چنین این سهم الشرکه نمی تواند به صورت اوراق تجارتی قابل انتقال اعم از با نام یا بی نام صادر گردد ولی درشرکت سهامی عام نقل و انتقال سهام کاملا آزاد بوده. شریک درشرکت با مسئولیت محدود بجز سرمایه ای که درشرکت گذاشته است مسئولیت دیگری ندارد

سلام در خصوص شرکت در مناقصات هر شخص حقیقی یا حقوقی بسته به نوع فعالیت خود و شرایط مناقصه ، امکان شرکت در آن را دارد . عجالتا عرض می شود :
شرکت سهامی خاص نوعی شرکت سهامی است که سهام آن قابل داد و ستد در بورس اوراق بهادار نیست ولی توسط مردم به راحتی قابل معامله است. هنگام تشکیل چنین شرکتی باید تمام سرمایه آن در موقع تأسیس توسط مؤسسان تأمین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده‌گذاری شده باشد.

در شرکت‌های سهامی خاص، همانند شرکت با مسئولیت محدود و بر خلاف شرکت تضامنی، مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی‌های شرکت محدود به مبلغ سرمایه‌گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف نمایند.

در ایران تفاوت شرکت‌های سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود این است که شرکت با حداقل سه نفر سهامدار قابل تشکیل است و سهام نیز بدون نیاز به ثبت در دفتر اسناد رسمی قابل نقل و انتقال هستند و در شرکت مسئولیت محدود سرمایه به صورت اعلامی می‌باشد و هر چقدر که اعلام شود احتیاجی به واریز به حساب شرکت ندارد ولی در شرکت سهامی خاص الزاماً ۳۵٪ مبلغ اعلامی می‌بایست به صورت نقد به حساب شرکت واریز گردد و ۶۵٪ در تعهد مابقی ظرف ۵ سال تادیه گردد.

شرکت سهامی خاص شرکتی است که تمام سرمایه آن در موقع تأسیس منحصراً بوسیله مؤسسین تأمین می‌گردد. مدیر شرکت سهامی خاص نمی تواند خارج از سیستم سرمایه گذاران باشد